top of page

HYVINVOINTIMAJATALON MISSIO
UUDEN AJAN KYNNYKSELLÄ

hyvinvointimajatalo_image00009.jpg

Hyvinvointimajatalolla on omalta osaltaan tärkeä rooli siinä suuressa muutoksessa, joka maailmassa on meneillään. Poliittiset ja hallinnolliset, ihmisiä ja ympäristöä kunnioittamattomat epäterveet toimintamallit ovat alkaneet tulla näkyville ja sortua omaan mahdottomuuteensa yksi toisensa jälkeen. Tämän tilalle on monin paikoin suorastaan huimalla vauhdilla ryhdytty laittamaan alulle täysin uudenlaista toimintakulttuuria ja yhteisöjä, joissa kantavana voimana on valosta, vapaudesta, sydämestä ja sopuisasta yhteistyöstä  käsin eläminen.

 

Suurin joukoin ihmiset ovat alkaneet heräillä tiedostamaan muutoksen tarpeen ja tuntevat sielunsa kutsumuksesta käsin palavaa halua tehdä jotain konkreettista maailman parantamiseksi yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa. Hyvinvointimajatalon tärkeänä tehtävänä on toimia uuden ajan ihmisten yhteenkokoajana ja maailman muuttumista tukevien toimintojen eteenpäinsaattajana. Haluamme tukea ihmisten tietoisuuden ja voimaantumisen kasvua, yhteistyössä muiden inspiroituneiden tekijöiden kanssa.


Terveyteen liittyen perusfilosofiana on, että suurelta osin ihmisen sairauksien ja huonovointisuuden taustalla ovat henkiset ja tunne-elämään liittyvät syyt. Ihmisellä on omassa kehossaan valtava sisäinen potentiaali, jonka avulla hänellä on mahdollisuus parantaa itsensä ja ylläpitää hyvinvointiaan. Näitä parantavia voimavaroja on mahdollista oppia hyödyntämään virittäytymällä rauhaisaan läsnäolon tilaan ja yhteyteen oman kehon syvän viisauden kanssa. Tälle parantavan voiman polulle löytämisen ja omasta hyvinvoinnista vastuun ottamisen tukeminen on majatalon yksi tärkeimmistä missioista. Rautlahden luomutila ympäristöineen tarjoaa loistavat puitteet näiden tavoitteiden toteuttamiselle.

Hyvinvointimajatalo    Tilaa sisäiselle hiljaisuudelle

bottom of page